Slider Το Blog μου

Γ. Τράγκας: Έρχονται με βία, αποτελούν ασύμμετρη απειλή και πρέπει να αντιμετωπιστούν με βία ως ασύμμετρη απειλή

Η εισβολή των τουρκικών δυνάμεων με το όπλο της μαζικής … μετανάστευσης ξεκίνησε. Υπάρχει εκτεταμένη επίθεση κατά μήκος των συνόρων από χιλιάδες μετανάστες που ανοίγουν τρύπες στα συρματοπλέγματα κατά μήκος του Έβρου, βοηθούμενοι από άνδρες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Επίσης καταγράφηκαν περιστατικά ρίψης βομβών μολότοφ και δακρυγόνων που προφανώς προμηθεύτηκαν από τις τουρκικές αρχές. Οι επιτιθέμενοι χρησιμοποιούν βία και εύλογα πρέπει να πάρουν απάντηση με τη χρήση βίας. Αποτελούν ασύμμετρη απειλή κατά της ασφάλειας της χώρας και της εδαφικής ακεραιότητάς μας, όπως πολύ σωστά τη χαρακτήρισε η κυβέρνηση.

Εδώ δεν μπορεί να υπάρξει ούτε «φιλανθρωπία», ούτε χορήγηση ασύλου σε μεμονωμένα κρούσματα, ούτε «δυστυχισμένοι άνθρωποι», ούτε ειρηνική άφιξη μεταναστών. Εδώ έχουμε να κάνουμε με οργανωμένη και καθοδηγούμενη επίθεση και εισβολή στο ελληνικό έδαφος. Ουδείς γνωρίζει πόσοι πράκτορες των Τούρκων και πόσοι σαμποτέρ εισέρχονται δίπλα σε κάποια παιδάκια που επιδεικνύονται, προκειμένου να χαλαρώνουν τα μέτρα ασφαλείας και να γίνεται ευκολότερη η διείσδυση όλων αυτών των πρακτόρων, των σαμποτέρ και των τρομοκρατών στο ελληνικό έδαφος. Ήδη αποκαλύφθηκε ότι ο Ερντογάν απελευθέρωσε από τις τουρκικές φυλακές εκατοντάδες ποινικούς, τους οποίους προώθησε στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Εδώ και δεκάδες εκπομπές προειδοποιώ ότι εφαρμόζεται πλήρως η θεωρία του Τουργκούτ Οζάλ που έλεγε ότι η Ελλάδα θα καταληφθεί χωρίς να πέσει τουφεκιά με την αποστολή μερικών εκατοντάδων χιλιάδων εποίκων. Ο Ερντογάν υφίσταται συντριβή στο Ιντλίμπ και αιμορραγεί οικονομικά. Δεν έχει τη βοήθεια ούτε των ΗΠΑ, ούτε του ΝΑΤΟ, γιατί η Συρία αποτελεί δορυφόρο υπό ρωσική επιρροή από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης. Τόσο οι Αμερικανοί, όσο και οι ΝΑΤΟΙΚΟΙ έχουν προειδοποιήσει τον Ερντογάν, ότι σε αυτό τον πόλεμο με τον Άσαντ είναι μόνος του. Δεν πρόκειται να παραβιάσουν τις σφαίρες επιρροής μεταξύ των υπερδυνάμεων. Γι’ αυτό ο Σουλτάνος σκούζει κάθε τρεις και λίγο ότι η Τουρκία είναι νατοϊκή χώρα και ότι πρέπει να την βοηθήσουν η Ατλαντική Συμμαχία και η Ευρώπη. Γι’ αυτό τώρα ζητάει πυραύλους patriot από τους Αμερικανούς, ενώ πριν από λίγο αγόραζε S-400 από τη Ρωσία. Έτσι, προκειμένου να δημιουργήσει προβλήματα σε Ελλάδα και Ευρώπη και να ζητήσει όχι μόνο χρήματα αλλά και ανταλλάγματα σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο, στέλνει χιλιάδες μετανάστες στα σύνορα της Ελλάδος.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέχρι στιγμής αντιδρά ικανοποιητικά αλλά απαιτείται μεγαλύτερο επίπεδο άμυνας, ενίσχυση κυρίως των θαλασσίων συνόρων και υψηλή ομοψυχία και αποφασιστικότητα. Η βία, την βία απωθεί. Η πατρίδα μας δέχεται βίαιη επίθεση, καθοδηγούμενη από την Άγκυρα. Πρέπει να ενισχυθούν όλα τα τάγματα εθνοφυλακής στα νησιά και είναι απαραίτητο, οι ίδιοι οι νησιώτες να αναλάβουν πρωτοβουλίες απέναντι στην παράνομη και ιδιαίτερα ύποπτη δράση των ΜΚΟ. Οι νησιώτες δεν πρέπει να επιτρέπουν πλέον στις ΜΚΟ να παραλαμβάνουν αγνώστου προέλευσης μετανάστες ή να καθοδηγούν, όπως γίνεται τις βάρκες των διακινητών για τα σημεία των ακτών που πρέπει να προσελκύσουν. Ο κος Τσαβούσογλου πέραν του φόβου και της απειλής που θέλει να κοινοποιήσει σε όλη την Ευρώπη και τη Δύση, δεν λέει ψέματα, ότι πρόκειται να μας στείλει 3 εκατομμύρια μετανάστες. Εάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν λάβει τα απαραίτητα μέτρα εντός των προσεχών 24ώρων και κυρίως στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των ακριτικών νησιών μας και της Τουρκίας, θα πρέπει να θεωρήσουμε βέβαιο ότι θα αποβιβαστούν εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες στα νησιά μας. Φυσικά δεν χρειάζεται να κάνουμε προβολή στο μέλλον, για να καταλάβουμε τι θα συμβεί στην ελληνική κοινωνία, αν καταφέρουν να εισέλθουν 2 εκατομμύρια μετανάστες στην Ελλάδα.

Θέλω να πιστέψω, ότι πράγματι μόνο 100 άτομα παραβίασαν τα σύνορα και στη συνέχεια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια. Ελπίζω οι αποκαλυπτικές εικόνες που είδα στην εκπομπή του κου Μάνεση να ήταν μεμονωμένο περιστατικό. Είδα τα συρματοπλέγματα σε ένα σημείο των συνόρων, να έχουν σπάσει και από εκεί να περνάνε πολλοί μετανάστες. Στο σημείο αυτό ήταν δύο ευτραφείς αστυνομικοί, που κρατούσαν από ένα γκλοπ και φυσικά δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τις ορδές των μεταναστών. Όπως και να έχει, το ευάλωτο σημείο στα σύνορά μας, είναι τα ακριτικά νησιά και εκεί πρέπει να σπεύσουν οι δυνάμεις αναχαίτισης της εισβολής. Αυτή τη φορά, πρέπει να αντιμετωπιστούν αυτά τα κύματα ως εισβολείς, ως ασύμμετρη απειλή και όχι με τη διάθεση να πάρουμε… νόμπελ. Όπως πάμε, θα πάρουμε όλα τα βραβεία εθνικής ανοησίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιώργος Τράγκας: Απειλή για τους νησιώτες του βορείου Αιγαίου οι μετανάστες

Epi Trimi

Γ. Τράγκας: Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Ο Μητσοτάκης πράττει σωστά, πρέπει να συνεχίσει τον ίδιο δρόμο

Epi Trimi

Παντελής Ζήλος: Επιτέλους το κράτος αντέδρασε στον υβριδικό πόλεμο και την ασύμμετρη απειλή

Epi Trimi